درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

نیروهای مسلح آماده پاسخگویی به تهدیدات در کمترین زمان ممکن هستند

فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آمادگی نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح امروز این آمادگی‌ را دارند که به هر تهدیدی در کمترین زمان ممکن قاطع‌ترین پاسخ را دهند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۷ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 04
کد خبر: ۱۸۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، امیر سرتیپ کیومرث حیدری صبح یکشنبه در حاشیه مراسم تجلیل از برگزیدگان جشنواره مالک اشتر در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: همه نیروهای مسلح در رکاب ولی امر مسلمین در بهترین شرایط ممکن آمادگی رزمی قرار دارند.

 

وی افزود: نیروهای مسلح امروز این آمادگی‌ را دارند که به هر تهدیدی در کمترین زمان ممکن قاطع ترین پاسخ را دهند.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به تغییراتی که در نیروی زمینی ایجاد شده است، گفت: تغییراتی در ماهیت نیروی زمینی ایجاد کرده و آن را به نیرویی چابک، پا در رکاب، ولایت محور و گوش به فرمان تبدیل شده است و آمادگی نیروهای ما در بیشترین حد قرار دارد.

 

امیر حیدری خاطرنشان کرد: نیروی زمینی ارتش نیز همچون دیگر نیروهای مسلح در اوج آمادگی است و در صورت بروز تهدید آن را در نطفه خفه می کند.

 

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با تاکید بر اینکه نزاجا نیرویی محوری است که روح ولایت مداری را در خود دارد، گفت: امروز از تعدادی از فرماندهان نیروی زمینی که توانسته اند در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری گام بردارند و از خود روحیه ایثار نشان دهند، تجلیل شد.

 

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر